Πατατοσαλάτα με κάππαρη κρεμμύδια και μηλόξυδο

Υλικά 
  • 5-6 μέτριες πατάτες βρασμένες
  • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 2 κ.σ. μηλόξυδο
  • πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ κόβουμε τις βρασμένες πατάτες. Προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, την κάππαρη και ανακατεύουμε.
  2. Αναμιγνύουμε για τη σάλτσα μας τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, την πάπρικα και το αλάτι και προσθέτουμε στο μπολ.
  3. Από πάνω ψιλοκόβουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget