Υλικά
- 5-6 μέτριες πατάτες βρασμένες
- 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 2 κ.σ. κάππαρη
- 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- 2 κ.σ. μηλόξυδο
- πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ κόβουμε τις βρασμένες πατάτες. Προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, την κάππαρη και ανακατεύουμε.
- Αναμιγνύουμε για τη σάλτσα μας τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, την πάπρικα και το αλάτι και προσθέτουμε στο μπολ.
- Από πάνω ψιλοκόβουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου