Υλικά
- 350 γρ. Φαρίνα Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- ½ κουταλάκι κανέλα αλεσμένη
- 50 γρ. χαρουπόμελο
- 100 ml ηλιέλαιο
- 50 ml ελαιόλαδο Cretanthos
- 250 ml τσάι TUVUNU
- 3 κουταλιές μελι Σφακιανό ΣΑΒΙΟΛΑΚΗΣ
- 1 κουταλια ταχινι
- Λίγο αλάτι Ιμαλαΐων Saltic
- Σε ένα μπολ βάζεις ηλιέλαιο. ελαιόλαδο , ένα ποτήρι τσάι, λίγο αλάτι, μέλι, και το χαρουπόμελο, την κανέλα και το ταχίνι και ανακατεύεις.
- Ρίχνεις το αλεύρι και ανακατεύεις το μείγμα.
- Ρίχνεις το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου