Υλικά
- 400 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 4 κ.σ. τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση
- Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι της κουζινομηχανής και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν πούδρα. Χωρίζουμε το μείγμα από τα αλεσμένα μπισκότα σε δύο μέρη, 300 γρ. και 100 γρ.
- Βάζουμε το τυρί κρέμα στον κάδο της κουζινομηχανής μαζί με τα 300 γρ. από τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα 100 γρ. από τα αλεσμένα μπισκότα με την τριμμένη καρύδα και τα ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια, με ένα μικρό scoop για σοκολατάκια παίρνουμε από το μείγμα τυριού και πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια, τα βουτάμε στο μείγμα μπισκότο καρύδα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα βγάζουμε 10 λεπτά πριν τα σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου