Μπουκίτσες cheesecake

Υλικά 
  • 400 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
  • 400 γρ. τυρί κρέμα
  • 4 κ.σ. τριμμένη καρύδα

Εκτέλεση
  1. Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι της κουζινομηχανής και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν πούδρα. Χωρίζουμε το μείγμα από τα αλεσμένα μπισκότα σε δύο μέρη, 300 γρ. και 100 γρ. 
  2. Βάζουμε το τυρί κρέμα στον κάδο της κουζινομηχανής μαζί με τα 300 γρ. από τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα 100 γρ. από τα αλεσμένα μπισκότα με την τριμμένη καρύδα και τα ανακατεύουμε.
  4. Στη συνέχεια, με ένα μικρό scoop για σοκολατάκια παίρνουμε από το μείγμα τυριού και πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια, τα βουτάμε στο μείγμα μπισκότο καρύδα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.
  5. Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα βγάζουμε 10 λεπτά πριν τα σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget