Υλικά
- 500γρ. κιμά κοτόπουλο (μισό φιλέτο μισό μπούτι)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- ½ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
- 100γρ. ψίχα ψωμιού
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό για 5 λεπτά.
- Το στύβουμε καλά και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ζυμώνουμε τα μπιφτέκια μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίοπου από κάθε πλευρά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου