Υλικά
- 1 συσκευασία χωριάτικα λουκάνικα "Μουτεβελής" "a la ελληνικά" με φέτα και λιαστή ντομάτα
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- 200 γρ. γραβιέρα
- κέτσαπ
- ρίγανη
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι
- Κόβουμε τη ζύμη σε 9 τετράγωνα κομμάτια. Σε κάθε κομμάτι ζύμης ρίχνουμε κέτσαπ και την απλώνουμε
- Προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη, πιπέρι και από πάνω βάζουμε τα λουκάνικα.
- Πασπαλίζουμε με τυρί και κλείνουμε ενώνοντας τις γωνίες του φύλλου
- Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα στους 190 βαθμούς για 20-25 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου