Υλικά
(για 4 άτομα)
- 2 πατάτες
- 1 γλυκοπατάτα
- 1/2 σελινόριζα
- 1/2 κουνουπίδι
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.γ. τοματοπελτές
- 1 καρότο
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια και το καρότο σε φέτες.
- Αχνίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 5 - 6 λεπτά και προσθέτουμε τα λαχανικά.
- Συνεχίζουμε το άχνισμα για ακόμα 5 - 6 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον πελτέ, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, ένα ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου