Υλικά
4 γλώσσες (φιλέτο)
ξύσμα από 1 λεμόνι
1-2 λεμόνια, σε φέτες
λίγο αλεύρι
λίγο λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι
Για το σπανάκι
- 500γρ. σπανάκι καθαρισμένο, κομμένο σε χοντρά
κομμάτια
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1 φινόκιο, σε φέτες
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι άνηθο
- 1 ντομάτα ξεσποριασμένη, σε κυβάκια
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
4 γλώσσες (φιλέτο)
- 500γρ. σπανάκι καθαρισμένο, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1 φινόκιο, σε φέτες
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι άνηθο
- 1 ντομάτα ξεσποριασμένη, σε κυβάκια
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου