Ταλιατέλες με κρεμώδη σάλτσα από κουνουπίδι

Υλικά 

  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 1 μέτριο κουνουπίδι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 2 κ.σ. αποξηραμένο κρεμμύδι
  • 40 γρ. διατροφική μαγιά (ή τυρί)
  • αλάτι          
  • πιπέρι
  • χυμό από 1/2 λάιμ
  • θυμάρι

Εκτέλεση
  1. Κόβουμε το κουνουπίδι σε μικρά μπουκέτα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  2. Παράλληλα βράζουμε και τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό.
  3. Μόλις βράσει το κουνουπίδι το πολτοποιούμε στο multi.
  4. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μουστάρδα, το αποξηραμένο κρεμμύδι, τη διατροφική μαγιά, το χυμό λεμονιού και ξαναχτυπάμε.
  5. Προσθέτουμε και λίγο νερό και ομογενοποιούμε.
  6. Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρέσκο θυμάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget