Υλικά
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 1 μέτριο κουνουπίδι
- 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
- 2 κ.σ. αποξηραμένο κρεμμύδι
- 40 γρ. διατροφική μαγιά (ή τυρί)
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό από 1/2 λάιμ
- θυμάρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κουνουπίδι σε μικρά μπουκέτα και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
- Παράλληλα βράζουμε και τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό.
- Μόλις βράσει το κουνουπίδι το πολτοποιούμε στο multi.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μουστάρδα, το αποξηραμένο κρεμμύδι, τη διατροφική μαγιά, το χυμό λεμονιού και ξαναχτυπάμε.
- Προσθέτουμε και λίγο νερό και ομογενοποιούμε.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρέσκο θυμάρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου