Καροτοσαλάτα με μήλο και ρόκα

Υλικά 

  • 4 μεγαλούτσικα καρότα
  • 2 μήλα (προτιμήστε ξινόμηλα)
  • ½ ματσάκι ρόκα
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 15-20 φύλλα δυόσμου
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Λεμόνι


Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τα μήλα . Τα τρίβουμε από τη μεγάλη πλευρά του τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ
  2. Στίβουμε το λεμόνι και το βάζουμε στα καρότα με τα μήλα για να μην μαυρίσουν. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού
  3. Πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τη ρόκα, τα κρεμμυδάκια και το δύοσμο. Τοποθετούμε μαζί με τα καρότα και τα μήλα και ανακατεύουμε
  4. Αλατίζουμε, βάζουμε ελαιόλαδο κατά βούληση και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
  5. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, κρεμμυδάκι ή δυόσμο εάν χρειάζεται, κατά βούληση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget