Υλικά
- 4 μεγαλούτσικα καρότα
- 2 μήλα (προτιμήστε ξινόμηλα)
- ½ ματσάκι ρόκα
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 15-20 φύλλα δυόσμου
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Λεμόνι
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τα μήλα . Τα τρίβουμε από τη μεγάλη πλευρά του τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ
- Στίβουμε το λεμόνι και το βάζουμε στα καρότα με τα μήλα για να μην μαυρίσουν. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού
- Πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τη ρόκα, τα κρεμμυδάκια και το δύοσμο. Τοποθετούμε μαζί με τα καρότα και τα μήλα και ανακατεύουμε
- Αλατίζουμε, βάζουμε ελαιόλαδο κατά βούληση και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
- Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, κρεμμυδάκι ή δυόσμο εάν χρειάζεται, κατά βούληση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου