Χοιρινό με μέλι και κρέμα βαλσάμικου BBQ


Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι
  • 2  σκελίδες σκόρδο
  • 2 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
  • 10 ντοματίνια
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1/2 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1/2 φλ. κρέμα βαλσαμικού BBQ Kalamata Papadimitriou
  • 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak
  • 2 κ.σ.ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Eκτέλεση
  1. Kόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και βούτυρο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, σε χαμηλή φωτιά.
  2. Προσθέτουμε το φρέσκο δενδρολίβανο. Στη συνέχεια, πριν αρχίσει να καίει το ελαιόλαδο με το βούτυρο, ρίχνουμε το κρέας.
  3. Το σωτάρουμε από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα.
  4. Προσθέτουμε ολόκληρα τα ντοματίνια, ρίχνουμε πιπέρι, το μέλι, το βαλσαμικό ξίδι και ανακατεύουμε.
  5. Έπειτα βάζουμε το βαλσαμικό ξίδι και τον χυμό πορτοκαλιού.
  6. Στο τέλος ρίχνουμε την κρέμα βαλσαμικού BBQ, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το ψαρονέφρι και να καραμελώσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget