Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
- 10 ντοματίνια
- 2 κ.σ. μέλι
- 1/2 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- 1/2 φλ. κρέμα βαλσαμικού BBQ Kalamata Papadimitriou
- 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 2 κ.σ.ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Eκτέλεση
- Kόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο και βούτυρο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε το φρέσκο δενδρολίβανο. Στη συνέχεια, πριν αρχίσει να καίει το ελαιόλαδο με το βούτυρο, ρίχνουμε το κρέας.
- Το σωτάρουμε από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε ολόκληρα τα ντοματίνια, ρίχνουμε πιπέρι, το μέλι, το βαλσαμικό ξίδι και ανακατεύουμε.
- Έπειτα βάζουμε το βαλσαμικό ξίδι και τον χυμό πορτοκαλιού.
- Στο τέλος ρίχνουμε την κρέμα βαλσαμικού BBQ, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει το ψαρονέφρι και να καραμελώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου