Μοσχαράκι με μήλα και ρύζι

Υλικά 

  • 2 Κιλά μοσχάρι
  • 8 κιλά ξυνόμηλα
  • 1 σέληνο
  • 3 κουταλιές σούπας κάρυ
  • 1 πρέζα κανέλλα , αλάτι ,πιπέρι
  • 3 μεγάλα κρεμμύδια πολτό
  • ζωμό κοτόπουλο

Εκτέλεση
  1. Aλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλευρώνουμε, το σoτάρουμε καλά και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το σέλινο.
  2. Συμπλήρωσε το ζωμό κοτόπουλου, το κάρυ και νερό και βράσε για μια ώρα.
  3. Πρίν βγάλεις το κρέας ρίξε την κανέλλα και σούρωσε από τη σάλτσα
  4. Βάλε στη σάλτσα τα μήλα κομμένα σε χοντρούς κύβους βράσε για 10 λεπτά – δέσε τη τη σάλτσα με 2 κουταλιές αλεύρι για να γίνει παχύρευστη
  5. Βράσε το ρύζι σε άλλο σκεύος και  στη συνέχεια πρόσθεσέ στο ζωμό κοτόπουλο, το κάρυ,  και το φρέσκο βούτυρο. Αλατοπιπέρωσε

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget