Υλικά
- 500 γρ, μοσχαρίσιο κιμά
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 1/2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
- Worcestershire Sauce
- 2 κρόκους αυγών
- 3 κ.σ. κέτσαπ
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλη ντομάτα σε ροδέλες
- 3-4 φύλλα μαρούλι
- 4 ψωμάκια hamburger
Εκτέλεση
- Ετοίμασε το grill ή το αντικολλητικό σου τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Η μέτρια φωτιά επιτρέπει το ιδανικό ψήσιμο του burger
- Ανάμειξε όλα τα υλικα, ζύμωσε και πλάσε τα burger αφράτα και αρκετά παχιά
- Βάλε τα Βurger στη φωτιά και μην τα πιέζεις με τη σπάτουλα για να μην στεγνώσουν
- Άφησε 3 λεπτά και γύρισε από την ανάποδη να ψηθούν για ακόμη 3 λεπτά. Ίσως χρειαστεί να τα γυρίσεις αρκετές φορές για να ψηθούν καλά
- Βάλε στα ψωμάκια, σκέπασε με ντομάτα και μαρούλι και απόλαυσε. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, σύμφωνα με τον Gordon
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου