Tα Burger του Gordon Ramsay

Υλικά 

  • 500 γρ, μοσχαρίσιο κιμά
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 1/2 κ.γ. μουστάρδα Dijon
  • Worcestershire Sauce
  • 2 κρόκους αυγών
  • 3 κ.σ. κέτσαπ
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 μεγάλη ντομάτα σε ροδέλες
  • 3-4 φύλλα μαρούλι
  • 4 ψωμάκια hamburger

Εκτέλεση
  1. Ετοίμασε το grill ή το αντικολλητικό σου τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Η μέτρια φωτιά επιτρέπει το ιδανικό ψήσιμο του burger
  2. Ανάμειξε όλα τα υλικα, ζύμωσε και πλάσε τα burger αφράτα και αρκετά παχιά
  3. Βάλε τα Βurger στη φωτιά και μην τα πιέζεις με τη σπάτουλα για να μην στεγνώσουν
  4. Άφησε 3 λεπτά και γύρισε από την ανάποδη να ψηθούν για ακόμη 3 λεπτά. Ίσως χρειαστεί να τα γυρίσεις αρκετές φορές για να ψηθούν καλά
  5. Βάλε στα ψωμάκια, σκέπασε με ντομάτα και μαρούλι και απόλαυσε. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, σύμφωνα με τον Gordon

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget