Γρήγορο γλυκάκι με μήλο, ζάχαρη, κανέλα

Υλικά 
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • καστανή ζάχαρη
  • κανέλα
  • 1 μήλο κόκκινο
  • λίγο βούτυρο

Εκτέλεση
  1. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε 3 ή 4 λωρίδες
  2. Αλείφουμε της λωρίδες σφολιάτας με λίγο βούτυρο
  3. Αναμιγνύουμε σε ένα μικρό μπολ την κανέλα με την καστανή ζάχαρη και απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στις λωρίδες σφολιάτας
  4. Πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το μήλο
  5. Απλώνουμε κομματάκια μήλου στις λωρίδες σφολιάτας πάνω από το μίγμα ζάχαρη κανέλα και τυλίγουμε σε ρολάκια
  6. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι η σφολιάτα να ροδίσει



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget