Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- καστανή ζάχαρη
- κανέλα
- 1 μήλο κόκκινο
- λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε 3 ή 4 λωρίδες
- Αλείφουμε της λωρίδες σφολιάτας με λίγο βούτυρο
- Αναμιγνύουμε σε ένα μικρό μπολ την κανέλα με την καστανή ζάχαρη και απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στις λωρίδες σφολιάτας
- Πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το μήλο
- Απλώνουμε κομματάκια μήλου στις λωρίδες σφολιάτας πάνω από το μίγμα ζάχαρη κανέλα και τυλίγουμε σε ρολάκια
- Αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι η σφολιάτα να ροδίσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου