Υλικά
- 150 γρ. μαργαρίνη
- 80 γρ. ζάχαρη μαύρη
- 350 γρ. βρώμη
- 230 γρ. λευκή σοκολάτα
- 200 γρ. φυστικοβούτυρο Calve
Εκτέλεση
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη μαργαρίνη με τη μαύρη ζάχαρη.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τη βρώμη και τα ανακατεύουμε για να καβουνρντιστεί η βρώμη και να μην έχει την γεύση και το άρωμα του αλευριού.
- Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα βρώμης στον πάτο μιας φόρμας κάνοντας μια στρώση που την πατάμε από πάνω με κουτάλι ή με το χέρι για να στρωθεί σε ομοιόμορφο πάχος.
- Σε άλλο κατσαρολάκι λιώνουμε το φιστικοβούτυρο και τη λευκή σοκολάτα. Το απλώνουμε στη βάση βρώμης και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα βρώμης.
- Το τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει. Το ξεφορμάρουμε και το σερβίρουμε κόβοντάς το σε ίσα κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου