Υλικά
(για 6 άτομα)
- μια σελινόριζα
- ½ λάχανο
- 2 καρότα
- 1 αχλάδι (κρασάνα) ξεφλουδισμένο
- αλάτι
- 5 κ.σ. λάδι
- 1 ½ κ.σ. μπαλσάμικο
- 1 κ.σ. μέλι
Eκτέλεση
- Τρίβουμε στον τρίφτη τη σελινόριζα, το καρότο, το λάχανο και τελευταίο το αχλάδι . Βάζουμε τα υλικά σε ξεχωριστά μπολ
- Χτυπάμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ
- Σε ένα μπολ, βάζουμε τα λαχανικά σε στρώσεις
- Ρίχνουμε το τριμμένο αχλάδι πάνω στα λαχανικά. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε. Αλατίζουμε αν χρειάζεται.Σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου