Υλικά
- 6 φιλέτα βακαλάου
- 300 γρ. baby καρότα
- 2 κολοκύθια μέτριου μεγέθους
- 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1 μεγάλο νεροπότηρο λευκό κρασί
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. μέλι
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- θυμάρι φρέσκο ή ξερό
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα φιλέτα βακαλάου και τα στραγγίζουμε καλά
- Σε ένα πυρέξ απλώνουμε ομοιόμορφα τις ροδέλες ντομάτας
- Από πάνω απλώνουμε τις ροδέλες από το κρεμμύδι μας
- Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα σκορπίζουμε μαζί με τα baby καροτάκια μας σε όλο το πυρέξ
- Στο τέλος από πάνω βάζουμε τα φιλέτα μας και ετοιμάζουμε τη σάλτσα
- Σε ένα μπολ βάζουμε το κρασί, το ελαιόλαδο, μουστάρδα, μέλι, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν όλα μαζί. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα φιλέτα και τα λαχανικά
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου πάνω κάτω στις αντιστάσεις για περίπου 30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου