Υλικά
- 6 αυγά
- λίγο γάλα
- 2 βραστές μέτριες πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 3 κρεμμυδάκια χλωρά ψιλοκομμένα
- κοτόπουλο βραστό ή ψητό που έχει περισσέψει από προηγούμενη μέρα
- 200γρ. χαλούμι σε μικρά κομμάτια
- αλάτι, πάπρικα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο, τις πατάτες, την πιπεριά Φλωρίνης αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά
- Σοτάρουμε τα υλικά μας για 3-4 λεπτά
- Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, αλάτι, γλυκιά πάπρικα και χτυπάμε σε ομελέτα
- Ψιλοκόβουμε το τυρί και το προσθέτουμε και αυτό στην ομελέτα
- Ρίχνουμε το μίγμα τυριού αυγού στο τηγάνι προσέχοντας να απλωθεί ομοιόμορφα και να καλύψει όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε στη φωτιά για 5 λεπτά περίπου
- Στο ενδιάμεσο ανάβουμε το γκριλ στους 200 βαθμούς Κελσίου και μόλις περάσουν τα 5 λεπτά τοποθετούμε το τηγάνι μας στο γκριλ για άλλα 5-6 λεπτά προκειμένου η ομελέτα μας να ψηθεί και από πάνω και να ροδίσει η επιφάνεια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου