Υλικά
2 φλιτζάνια ρύζι έτοιμο βρασμένο
Το χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
Ρίγανη
Αλάτι & Πιπέρι
1 κ.γ. μπούκοβο
1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκο σπανάκι
1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
2 μεγάλες ντομάτες
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μικρό αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές
ροδέλες
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι ελιές Καλαμών
1/2 φλιτζάνι φέτα
Εκτέλεση
Βάλε σε
ένα μεγάλο μπολ το χυμό λεμονιού, το λάδι, το σκόρδο, ρίγανη, μπούκοβο και
αλατοπίπερωσε. Χτύπησε με ένα σύρμα
Πρόσθεσε
το ρύζι και ανάμειξε με το dressing. Στη συνέχεια ρίξε και το σπανάκι μαζί με
τον βασιλικό, ανακάτεψε και άφησε την σαλάτα να σταθεί για ένα τέταρτο της ώρας
Συμπλήρωσε
τα υπόλοιπα υλικά - την πιπεριά, ττο αγγουράκι, το κρεμμυδάκι, τις ελιές, τη
ντομάτα και τη φέτα
Σέβιρε σε
θερμοκρασία δωματίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου