Γλυκιά πίτα με γιαούρτι και τυρί

Υλικά 
  • ½ φλιτζάνι γιαούρτι 2%
  • 4 La Vache Qui Rit® Light
  • 1 αυγό
  • ¼ του φλιτζανιού αλεύρι ολικής άλεσης
  • 3 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • ½ κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη
  • 1 κ.γ. baking powder

Εκτέλεση
  1. Λιώσε με το πιρούνι τα La Vache Qui Rit® Light. Ανάμειξε σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι
  2. Πρόσθεσε το baking powder στο αλεύρι.
  3. Σε ένα μπολ χτύπησε το αυγό με τη ζάχαρη να αφρατέψει ελαφρά και πρόσθεσε τη λιωμένη μαργαρίνη. Στη συνέχεια ανακάτεψε στο μείγμα και το γιαούρτι με το τυρί.
  4. Τέλος, πρόσθεσε αργά το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να πάρεις έναν ομοιόμορφο χυλό.
  5. Στρώσε το χυλό σε ένα στρογγυλό ταψάκι 20 εκατοστών και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για 20' με 25' λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget