Ομελέτα με ασπράδια, σπανάκι & ψητή γαλοπούλα

Υλικά 
  • 3 ασπράδια αβγών
  • 2 φέτες ψητή γαλοπούλα για τοστ Ferrano Ιfantis 
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια 
  • 50 γρ. σπανάκι
  • 2 φέτες Arla Lactofree Light 
  • 1 κ.γ. άνηθο 
  • 2 φέτες πολύσπορο ψωμί
  • Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Ψήνουμε τις φέτες πολύσπορου ψωμιού στο σχαροτήγανο. 
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. 
  3. Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά. 
  4. Προσθέτουμε το σπανάκι και τον άνηθο και σωτάρουμε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη γαλοπούλα κομμένη σε κύβους. 
  5. Χτυπάμε τα ασπράδια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το το τυροκομικό προϊόν lactofree και αφήνουμε να ψηθούν για 3-5 λεπτά, από την κάθε πλευρά. Σερβίρουμε την ομελέτα με τις ψημένες φέτες ψωμιού. 
  6. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και γαρνίρουμε με άνηθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget