Υλικά
- 3 ασπράδια αβγών
- 2 φέτες ψητή γαλοπούλα για τοστ Ferrano Ιfantis
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 50 γρ. σπανάκι
- 2 φέτες Arla Lactofree Light
- 1 κ.γ. άνηθο
- 2 φέτες πολύσπορο ψωμί
- Αλάτι-πιπέρι
- Ψήνουμε τις φέτες πολύσπορου ψωμιού στο σχαροτήγανο.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά.
- Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και τον άνηθο και σωτάρουμε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη γαλοπούλα κομμένη σε κύβους.
- Χτυπάμε τα ασπράδια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το το τυροκομικό προϊόν lactofree και αφήνουμε να ψηθούν για 3-5 λεπτά, από την κάθε πλευρά. Σερβίρουμε την ομελέτα με τις ψημένες φέτες ψωμιού.
- Πασπαλίζουμε με πιπέρι και γαρνίρουμε με άνηθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου