Τορτελίνια με σος γιαουρτιού

Υλικά
  • 500 γρ. τορτελίνια
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • πάπρικα γλυκιά
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 ψητή πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρέσκος δυόσμος προαιρετικά για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  2. Σε ένα μικρό τηγανάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λιωμένο σκόρδο για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλει τα αρώματά του
  3. Προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα και στη συνέχεια τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες και την ψητή πιπεριά και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά
  4. Ανακατεύουμε το μίγμα λιαστών – πιπεριάς με το στραγγιστό γιαούρτι , αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε πάνω από τα τορτελίνια

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget