Υλικά
- 500 γρ. τορτελίνια
- 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- πάπρικα γλυκιά
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 ψητή πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρέσκος δυόσμος προαιρετικά για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σε ένα μικρό τηγανάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λιωμένο σκόρδο για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλει τα αρώματά του
- Προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα και στη συνέχεια τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες και την ψητή πιπεριά και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά
- Ανακατεύουμε το μίγμα λιαστών – πιπεριάς με το στραγγιστό γιαούρτι , αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε πάνω από τα τορτελίνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου