Μακαρονάδα με σάλτσα καρότου

Υλικά 
  • 5 βρασμένα καρότα
  • 1 χούφτα άνηθο
  • 1 χούφτα στεγνές λιαστές ντομάτες
  • 300 γρ. πέννες ολικής αλέσεως
  • 50 γρ. φέτα
  • 5 κουταλιές λάδι
  • 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μπαχάρι
  • Σκόνη κάρυ
  • Σέλινο ή μείγμα μυρωδικών για σαλάτα
Εκτέλεση
  1. Βράζεις τις πέννες ολικής αλέσεως για 10 λεπτά
  2. Παράλληλα ξεκινάς να φτιάξεις την κρέμα καρότου
  3. Ρίχνεις τα καρότα, τον άνηθο, τις λιαστές ντομάτες, το λάδι, το ξύδι, το αλατοπίπερο, το μπαχάρι, το κάρυ, το κάρδαμο, το σέλινο ή το μείγμα μυρωδικών, στο μπλέντερ και τα χτυπάς μέχρι να γίνει μία βελούδινη κρέμα 
  4. Στη συνέχεια ρίχνεις στο μπλέντερ τη φέτα και τα χτυπάς μαζί
  5. Ανακατεύεις τις πέννες με την κρέμα σε ένα μπολ για να εισχωρήσει η κρέμα μέσα στις πέννες
  6. Σερβίρεις σε ένα πιάτο με λίγο άνηθο και λίγο λάδι. Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget