Υλικά
- 5 βρασμένα καρότα
- 1 χούφτα άνηθο
- 1 χούφτα στεγνές λιαστές ντομάτες
- 300 γρ. πέννες ολικής αλέσεως
- 50 γρ. φέτα
- 5 κουταλιές λάδι
- 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπαχάρι
- Σκόνη κάρυ
- Σέλινο ή μείγμα μυρωδικών για σαλάτα
- Βράζεις τις πέννες ολικής αλέσεως για 10 λεπτά
- Παράλληλα ξεκινάς να φτιάξεις την κρέμα καρότου
- Ρίχνεις τα καρότα, τον άνηθο, τις λιαστές ντομάτες, το λάδι, το ξύδι, το αλατοπίπερο, το μπαχάρι, το κάρυ, το κάρδαμο, το σέλινο ή το μείγμα μυρωδικών, στο μπλέντερ και τα χτυπάς μέχρι να γίνει μία βελούδινη κρέμα
- Στη συνέχεια ρίχνεις στο μπλέντερ τη φέτα και τα χτυπάς μαζί
- Ανακατεύεις τις πέννες με την κρέμα σε ένα μπολ για να εισχωρήσει η κρέμα μέσα στις πέννες
- Σερβίρεις σε ένα πιάτο με λίγο άνηθο και λίγο λάδι. Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου