Αποτοξινωτική σαλάτα με λάχανο

Υλικά 

  • 3 κ.σ μηλόξιδο
  • 1 ½ κ.γ τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 1 κ.γ μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.γ μέλι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 3 κ.σ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι / Πιπέρι
  • 2 φλιτζάνια χοντροκομμένο κόκκινο λάχανο
  • 2 φλιτζάνια χοντροκομμένο λάχανο
  • 2 φλιτζάνια ξινόμηλα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 κ.γ φρέσκο χυμό λεμονιού
  • ¼ του φλιτζανιού σταφίδες
  • ¼ του φλιτζανιού ανάλατους καθαρισμένους ηλιόσπορους

Εκτέλεση
  1. Ανακάτεψε το μηλόξιδο, το τζίντζερ, τη μουστάρδα, το μέλι και το σκόρδο σε ένα μπολ. Συμπλήρωσε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
  2. Ανακάτεψε το κομμένο λάχανο σε μια μεγάλη σαλατιέρα και
  3. Βάλε στις φέτες με το μήλο το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν
  4. Πρόσθεσε τα μήλα, τις σταφίδες και την μισή ποσότητα ηλιόσπορων στη σαλατιέρα με το λάχανο.
  5. Πρόσθεσε το dressing και γάρνιρε με τους υπόλοιπους ηλιόσπορους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget