Υλικά
(για
4-6 άτομα)
- 500 γρ. φράουλες ώριμες
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2 κουτ. σούπας μέλι
- 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένω και καθαρίζω τις φράουλες
- Τις ρίχνω στο μπλέντερ, προσθέτοντας το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λεμονιού
- Πολτοποιώ όλα τα υλικά μαζί
- Μεταφέρω το μίγμα είτε σε πλαστικά ποτηράκια είτε σε ειδικές θήκες για γρανίτες που υπάρχουν στην αγορά
- Παγώνω στην κατάψυξη για 4-5 ώρες
Αν χρησιμοποιήσετε ποτηράκια, μπορείτε να
τις γευτείτε με κουταλάκι
Μυστικό: Αν θέλετε πιο ζωντανό
χρώμα στις γρανίτες φράουλα, μπορείτε να προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας
γρεναδίνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου