Υλικά
- 2 κριθαροκουλούρες
- 80 γρ. λιαστές ντομάτες
- 50 γρ. φέτα
- 60 γρ. καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς (εγώ έβαλα κουκουνάρι και ηλιόσπορο)
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγη φέτα για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- 1-2 λιαστές ντομάτες για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ τοποθετώ τις λιαστές ντομάτες, τη φέτα, τα σκόρδα, τους ξηρούς καρπούς και το μισό λάδι και πολτοποιούμε
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χτυπάμε στο μπλέντερ προκειμένου να δημιουργηθεί μία απαλή αλοιφή
- Βρέχουμε λίγο την κριθαροκουλούρα , προσθέτουμε το πέστο λιαστής ντομάτας και σερβίρουμε με λίγη φέτα και λιαστή ντομάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου