Υλικά
- 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες και πλυμένες
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 συσκευασία 200 gr τυρί κρέμα philadelpheia 11%
- 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 3-4 μπισκότα Παπαδοπούλου με γεύση φράουλα
- Λίγες φράουλες για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αναμιγνύω το γιαούρτι με το τυρί κρέμα με ένα κουτάλι για 3-4 λεπτά προκειμένου να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα
- Προσθέτω τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύω και πάλι καλά προκειμένου να διαλυθεί η ζάχαρη σε όλο το μίγμα (δοκιμάζω και αν θέλω πιο γλυκό αποτέλεσμα προσθέτω και άλλη ζάχαρη άχνη)
- Σε ένα άλλο μπολ κόβω τις φράουλες σε μικρότερα κομμάτια και γεμίζω τον πάτο του μπολ
- Ρίχνω πάνω από τις φράουλες το μίγμα γιαουρτιού – τυριού
- Προσθέτω από πάνω μπισκότα Παπαδοπούλου με γέμιση φράουλας σπασμένα με τα χέρια
- Γαρνίρω με λίγες φράουλες και τοποθετώ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου