Εύκολο και Δροσιστικό γλυκάκι με φράουλες

Υλικά
  • 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες και πλυμένες
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 συσκευασία 200 gr τυρί κρέμα philadelpheia 11%
  • 3 κ.σ. ζάχαρη  άχνη
  • 3-4 μπισκότα Παπαδοπούλου με γεύση φράουλα
  • Λίγες φράουλες για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ αναμιγνύω το γιαούρτι με το τυρί κρέμα με ένα κουτάλι για 3-4 λεπτά προκειμένου να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα
  2. Προσθέτω τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύω και πάλι καλά προκειμένου να διαλυθεί η ζάχαρη σε όλο το μίγμα (δοκιμάζω και αν θέλω πιο γλυκό αποτέλεσμα προσθέτω και άλλη ζάχαρη άχνη)
  3. Σε ένα άλλο μπολ κόβω τις φράουλες σε μικρότερα κομμάτια και γεμίζω τον πάτο του μπολ
  4. Ρίχνω πάνω από τις φράουλες το μίγμα γιαουρτιού – τυριού
  5. Προσθέτω από πάνω μπισκότα Παπαδοπούλου με γέμιση φράουλας σπασμένα με τα χέρια
  6. Γαρνίρω με λίγες φράουλες και τοποθετώ στο ψυγείο για  τουλάχιστον 1 ώρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget