Υλικά
(για 4 μερίδες)
- 500 γρ. βραστό φιλέτο κοτόπουλου (κομμένο σε λεπτές φέτες)
- 250 γρ. κινόα
- ποικιλία από σαλατικά (2 σακουλάκια σαλάτα 4 εποχές Μπάρμπα Στάθη)
- 1 σακουλάκι μείγμα καρπών για Σαλάτες, Ιταλική SDOUKOS
- 3 κουτ. σούπας ταχίνι
- 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού κύμινο ΜΠΑΧΑΡ
- 1 κουτ. γλυκού κόλιαντρο ΜΠΑΧΑΡ
- ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
- Βράστε την κινόα σε 500 ml νερό για 15 λεπτά και αφήστε την να κρυώσει
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα υλικά για την βινεγκρέτ
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα σαλατικά με την κινόα και την μισή ποσότητα της βινεγκρέτ
- Σερβίρετε το φιλέτο κοτόπουλου επάνω στη σαλάτα και περιχύστε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ
- Γαρνίρετε με το μείγμα καρπών
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου