Σαλάτα με κινόα, βραστό κοτόπουλο και ξηρούς καρπούς

Υλικά 

(για 4 μερίδες)
  • 500 γρ. βραστό φιλέτο κοτόπουλου (κομμένο σε λεπτές φέτες)
  • 250 γρ. κινόα
  • ποικιλία από σαλατικά (2 σακουλάκια σαλάτα 4 εποχές Μπάρμπα Στάθη)
  • 1 σακουλάκι μείγμα καρπών για Σαλάτες, Ιταλική SDOUKOS
για την βινεγκρέτ:
  • 3 κουτ. σούπας ταχίνι
  • 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού κύμινο ΜΠΑΧΑΡ
  • 1 κουτ. γλυκού κόλιαντρο ΜΠΑΧΑΡ
  • ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
  1. Βράστε την κινόα σε 500 ml νερό για 15 λεπτά και αφήστε την να κρυώσει
  2. Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα υλικά για την βινεγκρέτ
  3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα σαλατικά με την κινόα και την μισή ποσότητα της βινεγκρέτ
  4. Σερβίρετε το φιλέτο κοτόπουλου  επάνω στη σαλάτα και περιχύστε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ
  5. Γαρνίρετε με το μείγμα καρπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget