Υλικά
- ¼ λάχανο ψιλοκομμένο
- 2 κόκκινες πιπεριές κέρατο
- 1 φλιτζάνι σέλινο ψιλοκομμένο
- 4 μεγάλα καρότα τριμμένα
- Αλάτι
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. κάπαρη
- 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί όπως ζυμώνουμε για να βγουν οι χυμοί τους
- Για το ανακάτεμα χρησιμοποιούμε γάντια μιας χρήσης
- Προσθέτουμε σταφίδες και καρύδια με sauce γιαουρτιού
- Μπορούμε να συνοδεύσουμε με τόνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου