Υλικά
- Φασόλια μαυρομάτικα
- Καλαμπόκι βρασμένο
- Διάφορα λαχανικά (Ρόκα, λάχανο, πιπεριά Φλωρίνης, άνηθο, ρεπάνι)
- Για το ντρέσιγνκ:
- 1 σφηνάκι ξύδι μπαλσάμικο
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- Αποξηραμένο βασιλικό
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Αλάτι-πιπέρι
- 1 κ.σ. έλαιόλαδο
Εκτέλεση
- Αφήνουμε τα φασόλια αποβραδίς να μουλιάσουν και στην συνέχεια τα βράζουμε,αλλάζοντας μια φορά το νερό τους.
- Φτιάχνουμε το ντρέσινγκ, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά σε ένα σέικερ (ή σε ένα κλειστό βαζάκι!).
- Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
- Και τα συνθέτουμε όλα μαζί σε μια σαλατιέρα. Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου