Βραχάκια με χαλβά και αμύγδαλα


Υλικά
  • 150 γρ. αμύγδαλα ψημένα και σπασμένα
  • 200 γρ. ψιλοκομμένο χαλβά με κακάο ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 500 γρ. κουβερτούρα
  • 100 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • αλουμινόχαρτο με ανοιξιάτικα σχέδια SANITAS
Εκτέλεση
  1. Λιώστε την κουβερτούρα στο μπεν μαρί.
  2. Ρίξτε τα αμύγδαλα, τα δαμάσκηνα ψιλοκομμένα και τον χαλβά, ανακατέψτε και μοιράστε το μείγμα με ένα κουτάλι σε ένα ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο.
  3. Αφήστε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget