Υλικά
- 150 γρ. αμύγδαλα ψημένα και σπασμένα
- 200 γρ. ψιλοκομμένο χαλβά με κακάο ΟΛΥΜΠΟΣ
- 500 γρ. κουβερτούρα
- 100 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- αλουμινόχαρτο με ανοιξιάτικα σχέδια SANITAS
- Λιώστε την κουβερτούρα στο μπεν μαρί.
- Ρίξτε τα αμύγδαλα, τα δαμάσκηνα ψιλοκομμένα και τον χαλβά, ανακατέψτε και μοιράστε το μείγμα με ένα κουτάλι σε ένα ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο.
- Αφήστε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου