Τορτελίνια φούρνου με γαλοπούλα & λιαστή ντομάτα


Υλικά 
  • 500 γρ. τορτελίνια προσούτου
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη
  • 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 250 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2-3 χούφτες τριμμένο κίτρινο τυρί (ρεγγάτο, gouda κτλ)
  • λίγο αλάτι, πιπέρι
  • γλυκιά πάπρικα

Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα τορτελίνια μόνο για 5-6 λεπτά γιατί θέλουμε να «κρατάνε» και για τον φούρνο και τα σουρώνουμε
  2. Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη γαλοπούλα και τις λιαστές ντομάτες
  3. Ρίχνουμε τα τορτελίνια σε πυρέξ και προσθέτουμε τα σοταρισμένα μας υλικά. Αλατοπιπερώνουμε.
  4. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά
  5. Πασπαλίζουμε με το κίτρινο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δέσει το φαγητό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget