Υλικά
- 500 γρ. τορτελίνια προσούτου
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη
- 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 250 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2-3 χούφτες τριμμένο κίτρινο τυρί (ρεγγάτο, gouda κτλ)
- λίγο αλάτι, πιπέρι
- γλυκιά πάπρικα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα τορτελίνια μόνο για 5-6 λεπτά γιατί θέλουμε να «κρατάνε» και για τον φούρνο και τα σουρώνουμε
- Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη γαλοπούλα και τις λιαστές ντομάτες
- Ρίχνουμε τα τορτελίνια σε πυρέξ και προσθέτουμε τα σοταρισμένα μας υλικά. Αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά
- Πασπαλίζουμε με το κίτρινο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δέσει το φαγητό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου