Υλικά
- 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουτ. σούπας σάλτσα λιαστής ντομάτας (έτοιμη· εναλλακτικά, χτυπάμε στο μούλτι 4 - 5 λιαστές ντομάτες -από βάζο με λάδι- μαζί με 1 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο όπου είναι συντηρημένες)
- 2 - 3 κουτ. σούπας βασιλικό χοντροκομμένο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 φιλέτα πέρκας (περίπου 200 γρ. το ένα)
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας, το βασιλικό και το πιπέρι.
- Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα πέρκας.
- Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 6 - 7 λεπτά, ανάλογα με το πάχος τους, χωρίς να τα γυρίσουμε.
- Τα σερβίρουμε ζεστά. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου