Υλικά
(για 2 μεγάλες
τορτίγιες)
- 1,5 βρασμένο
στήθος κοτόπουλο
- 1 καρότο
τριμμένο
- Τυρί Philadelphia
- 2 κ.σ. γούστερ σος (Worcestershire sauce)
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- ελαιόλαδο
- αλάτι/ γλυκιά πάπρικα
- μπλε τυρί
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
- Σε μικρό τηγανάκι ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο
και σωτάρουμε το κοτόπουλο
- Ρίχνουμε το αλάτι, την γλυκιά πάπρικα και τη
γούστερ σος και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά μέχρι το κοτόπουλο να «τραβήξει» της
σος
- Ανοίγουμε την τορτίγια και την αλείφουμε με
το τυρί Philadelphiaν όλη την επιφάνεια (αφήνουμε 1 εκατοστό μόνο από
την άκρη)
- Απλώνουμε το τριμμένο καρότο πάνω από όλη την
επιφάνεια του τυριού
- Βάζουμε το κοτόπουλο κατά μήκος (σα να είναι ρολό) σχεδόν στη μέση της τορτίγιας
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα πάνω από το
κοτόπουλο
- Ρίχνουμε μικρά κομματάκια μπλε τυριού κατά
μήκος του κοτόπουλου
- Τυλίγουμε την τορτίγια σφιχτά σε ρολό
- Μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο ψυγείο
τυλιγμένο με μεμβράνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου