Υλικά
- 500 ml γάλα ελαφρύ
- 4 κουταλιές Νισεστέ Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 3 κουταλιές Κρυσταλική Στέβια Isostevia
- 3 κουταλιές κακάο
- 200 gr. γιαούρτι Total πλήρες
- Λίγο αλάτι Ιμαλαΐων Saltic
- Λίγα τριμμένα φουντοόουκια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Βάζεις σε ένα κατσαρολάκι το γάλα και προσθέτεις το Νισεστέ.
- Ανακατεύεις να διαλυθεί πρωτού ζεσταθεί.
- Στη συνέχεια βάζεις τη στέβια, λίγο αλάτι και το κακάο.
- Θέλεις να ζεσταθεί χωρίς να βράσει, και για αυτό βάζεις την ένταση στο χαμηλό προς μέτριο.
- Ανακατεύεις για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να δένει και να πήζει η κρέμα.
- Σε εκείνο το σημείο την βγάζεις από την φωτιά και ρίχνεις μέσα το γιαούρτι.
- Ανακατεύεις να γίνει ομοιόμορφη η κρέμα και σερβίρεις σε μποάκια ή ποτήρια.
- Αφήνεις για λίγο να κρυώσουν και στη συνέχεια τα βάζεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Σερβίρεις με λίγα τριμμένα φουντούκια.
TIP αν θέλεις
να κάνεις την Συνταγή ακόμα πιο ελαφρυά, βάλε Total 2%.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου