Υλικά
- 1 κούπα μουλιασμένα και βρασμένα ρεβίθια
- 10 ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές καρύδια
- 1 κουπάκι γιαούρτι total 2%
- Αλάτι Ιμαλάϊων
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά ξύδι balsamico λευκό
- λίγο άνηθο
- Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις για ένα βράδυ (8 ώρες) τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε νερό.
- Αφού βράσουμε τα ρεβίθια καθαρίζουμε και να ψιλοκόβουμε το αγγούρι, την πιπεριά και τα ντοματίνια.
- Στην συνέχεια βάζουμε σε ένα μπολ τα ρεβίθια και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα υλικά μας.
- Έπειτα ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Τέλος ρίχνουμε το ξύδι βαλσάμικο και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε και έχουμε την υπέροχη σαλάτα μας που μπορούμε να γαρνίρουμε με ντοματούλες και μαϊντανό.
- Εμείς σερβίραμε σε φαγώσιμο κριθαρένιο μπολάκι.
- Αν δεν βρεις βάλτο σε κανονικό και συνόδεψε τη σαλάτα με ψωμί ολικής!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου