Υλικά
- 4 πατάτες
- 3 φέτες μορταδέλα χωρίς γλουτένη Ifantis
- ½ κ.γ. κουρκουμά
- ½ ματσ. μαϊντανό
- 60 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί
- Ασπράδι από 3 αβγά
- Φρυγανιά τριμμένη (για το πανάρισμα)
- Αλάτι- πιπέρι
- Βράζουμε τις πατάτες με νερό και κουρκουμά.
- Στη συνέχεια τις λιώνουμε σε ένα μπολ.
- Ψιλοκόβουμε τη μορταδέλα και τον μαϊντανό.
- Προσθέτουμε στις λιωμένες πατάτες τη μορταδέλα, το τριμμένο τυρί, αλάτι, πιπέρι, 1 ασπράδι αβγού, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε.
- Πλάθουμε τις πατατοκροκέτες και τις βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
- Έπειτα τις πανάρουμε, περνώντας τις από το ασπράδι και μετά από τη φρυγανιά. Τέλος, τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 30 περίπου λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου