Υλικά
- 3-4 παντζάρια βρασμένα (μόνο ο λοβός)
- 2 καρότα τριμμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
- 1,5 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κουτ. σούπας ξύδι
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε ένα μπωλ
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (τριμμένα καρότα, το γιαούρτι, τα καρύδια, το σκόρδο τριμμένο, το λαδόξυδο) αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου