Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια


Υλικά 
  • 3-4 παντζάρια βρασμένα (μόνο ο λοβός)
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 100 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 1,5 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουτ. σούπας ξύδι
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση
  1. Ψιλοκόβουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε ένα μπωλ
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (τριμμένα καρότα, το γιαούρτι, τα καρύδια, το σκόρδο τριμμένο, το λαδόξυδο) αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget