Υλικά
- 3 παντζάρια βρασμένα
- 1 πορτοκάλι
- 2 τριμμένα καρότα
- χυμό από μισό πορτοκάλι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λίγο μαϊντανό
- 2 αυγά βρασμένα
- 2 πατάτες βρασμένες
- 1 κ.γ. μέλι
- 1/2 κ.γ. ξύδι
- 1 κ.σ. λάδι
- αλάτι
- γλυκιά πάπρικα
- Κόβουμε σε κυβάκια το πορτοκάλι, τα παντζάρια και τις πατάτες και τα τοποθετούμε σε πιατέλα
- Προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον μαϊντανό, το κρεμμύδι και το τριμμένο καρότο
- Για τη σος αναμιγνύουμε το λάδι, το μέλι, , το ξύδι το χυμό πορτοκαλιού και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά
- Περιχύνουμε με τη σος τη σαλάτα
- Προσθέτουμε τα βρασμένα και κομμένα αυγά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου