Μους σοκολάτας με γιαούρτι

Υλικά 
  • 400 γρ. Γιαούρτι Total πλήρες
  • 300 gr. σοκολάτα κουβερτούρα Υγείας (bitter) με 70% κακάο
  • 3 κουταλιές άχνη Ζάχαρη Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
  • 1 ποτήρι γάλα ελαφρύ
  • 1 σφηνάκι λικέρ
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνεις το γάλα με τη ζάχαρη και λίγο αλάτι σε ένα κατσαρολάκι (προσοχή να μην βράσει).
  2. Λιώνεις την σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτεις το γάλα μέσα στην σοκολάτα.
  3. Ανακατεύεις να ομοργενοποιηθεί και το μεταφέρεις σε ένα μπολ.
  4. Προσθέτεις το γιαούρτι και κάνεις το τελικό ανακάτεμα.
  5. Προσθέτεις αν θέλεις το λικέρ και σερβίρεις σε μπολάκια ή ποτήρια.
  6. Βάλτο στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες ή ακόμα και για μία ολόκληρη νύχτα! Αν θέλεις πασπαλίζεις με λίγα τριμμένα φουντούκια! καλή όρεξη.. θα ξετρελαθείς!!

Τιπ
Αν το θες περισσότερο γλυκό βάλε διπλάσια ποσότητα άχνη ζάχαρη ή χρησιμοποίησε κανονική Σοκολάτα κουβερτούρα Υγείας με 50% κακάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget