Υλικά
- 8 μήλα κόκκινα
- 2 καρύδια (κομμένα στα τέσσερα) για κάθε μήλο
- 1 κ.γ. σταφίδες για κάθε μήλο
- 1 κ.γ. μέλι για κάθε μήλο
- λίγη κανέλα για κάθε μήλο
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα μήλα και αφαιρούμε το εσωτερικό μέρος με τα κουκούτσια (χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα τους).
- Βάζουμε σε κάθε μήλο 2 καρύδια, μία κουταλιά σταφίδες λίγη κανέλα και μία κουταλιά μέλι
- Τυλίγουμε κάθε μήλο με ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.
- Βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 30 λεπτά. Εναλλακτικά μπορούμε να τα καλύψουμε με αλουμινόχαρτο και να ψήσουμε για περισσότερη ώρα σε λιγότερους βαθμούς π.χ. 160ο C για 45 λεπτά σκεπασμένα μέχρι να μαλακώσουν και άλλα 30 λεπτά χωρίς το αλουμινόχαρτο για να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου