Ψητά Μήλα


Υλικά 
  • 8 μήλα κόκκινα
  • 2 καρύδια (κομμένα στα τέσσερα) για κάθε μήλο
  • 1 κ.γ. σταφίδες για κάθε μήλο
  • 1 κ.γ. μέλι για κάθε μήλο
  • λίγη κανέλα για κάθε μήλο

Εκτέλεση
  1. Πλένουμε καλά τα μήλα και αφαιρούμε το εσωτερικό μέρος με τα κουκούτσια (χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα τους).
  2. Βάζουμε σε κάθε μήλο 2 καρύδια, μία κουταλιά σταφίδες λίγη κανέλα και μία κουταλιά μέλι
  3. Τυλίγουμε κάθε μήλο με ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.
  4. Βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C  για 30 λεπτά. Εναλλακτικά μπορούμε να τα καλύψουμε με αλουμινόχαρτο και να ψήσουμε για περισσότερη ώρα σε λιγότερους βαθμούς π.χ. 160ο C για 45 λεπτά σκεπασμένα μέχρι να μαλακώσουν και άλλα 30 λεπτά χωρίς το αλουμινόχαρτο για να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget