Υλικά
- 3 φιλέτα πανγκάσιους
- ασπράδι από 3 αυγά
- γαλέτα
- λάδι
- αλάτι/ γλυκιά πάπρικα
Εκτέλεση
- Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το φιλέτο και το σκουπίζουμε με πετσέτα
- Το τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε
- Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο τα ασπράδια και σε ένα άλλο την τριμμένη φρυγανιά
- Περνάμε κάθε κομμάτι από το ασπράδι και μετά από την φρυγανιά
- Τοποθετούμε τα παναρισμένα κομμάτια σε ταψί με λαδόκολλα
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180° C για 25 – 30 λεπτά σε αέρα και αντιστάσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου