Φιλέτο ψαριού παναρισμένο στο φούρνο ΙΙ

Υλικά 

  • 3 φιλέτα πανγκάσιους
  • ασπράδι από 3 αυγά
  • γαλέτα
  • λάδι
  • αλάτι/ γλυκιά πάπρικα

Εκτέλεση
  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το φιλέτο και το σκουπίζουμε με πετσέτα
  2. Το τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε
  3. Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο τα ασπράδια και σε ένα άλλο την τριμμένη φρυγανιά
  4. Περνάμε κάθε κομμάτι από το ασπράδι και μετά από την φρυγανιά
  5. Τοποθετούμε τα παναρισμένα κομμάτια σε ταψί με λαδόκολλα
  6. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180° C για 25 – 30 λεπτά σε αέρα και αντιστάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget