Μους από Μακεδονικό Χαλβά

Υλικά 

  • 250 γρ. Μακεδονικό Χαλβά με κακάο
  • 125 γρ. κακάο σε σκόνη
  • 2-3 κουταλιές κονιάκ
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. αποφλοιωμένα αμύγδαλα
  • 1 βανίλια
  • Σμέουρα ή κεράσάκια για το γαρβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση
  1. Χτύπησε την κρέμα γάλακτος να πάρεις μια σφιχτή σαντιγί
  2. Χτύπησε τον χαλβά στο μίξερ να γίνει μια κρέμα και στη συνέχεια βάλε το κονιάκ, το κακάο και τη βανίλια και συνέχισε το χτύπημα
  3. Συμπλήρωσε την σαντιγί στον χαλβα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα απαλά, να κρατήσεις την απαλή αφράτη υφή της
  4. Μοίρασε σε ποτηράκια ή μπολ και βάλε στο ψυγείο να σφίξει
  5. Σέρβιρε με τα αμύγδαλα και τα φρουτάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget