Υλικά
(Για 3-4 άτομα)
(Για 3-4 άτομα)
- 4 φιλέτα κοτόπουλου
- 2 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο
- ½ φλ. μουστάρδα squeeze πικάντικη Kalamata Papadimitriou
- ¼ φλ. σιρόπι σφένδαμου
- ¼ φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί
- ¼ φλ. πετιμέζι
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- 1 ματσ. ρόκα
- 10 ντοματίνια
- Ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou
- Αλάτι
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ξίδι, το πετιμέζι, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και την πικάντικη μουστάρδα, μέχρι να γίνουν σος.
- Μαρινάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με την πικάντικη σος μουστάρδας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι.
- Τα ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 30 λεπτά.
- Κόβουμε τα φιλέτα σε φέτες και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, αρωματισμένη με κρέμα βαλσαμικού σύκο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου