•
1 morfat
•
1 ζαχαρούχο γάλα
•
1 εβαπορέ
Εκτέλεση
- Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
- Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat. Γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγί.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
- Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
- Αυτή είναι η βασική συνταγή. Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε το βασικό μείγμα σε άλλα μπολ και να του δώσουμε διάφορες γεύσεις. Κατάψυξη και... έτοιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου