Σπιτικό παγωτό με ζαχαρούχο γάλα

Υλικά

         1 morfat
         1 ζαχαρούχο γάλα
         1 εβαπορέ
  
Εκτέλεση

  1.  Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
  2.  Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat. Γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγί.
  3.  Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
  4.  Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
  5.  Αυτή είναι η βασική συνταγή. Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε το βασικό μείγμα σε άλλα μπολ και να του δώσουμε διάφορες γεύσεις. Κατάψυξη και... έτοιμο!
www.sintagespareas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget