Υλικά
- 100 γρ. φέτα λιωμένη
- 100 γρ. ανθότυρο λιωμένο
- 200 γρ. κατίκι
- 2 -3 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- ½ φλ. ανάλατα φυστίκια Αιγίνης ψίχα χοντροκομμένα
- 2 κ.σ μείγμα πιπεριών χοντροκομμένο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά μέχρι να αφρατέψουν
- Ψιλοκόβουμε τα δαμάσκηνα και τα προσθέτουμε στο μίγμα τυριών
- Προσθέτουμε τα φρεσκοτριμμένα πιπέρια και ανακατεύουμε
- Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να σφίξει για μισή ώρα
- Κατόπιν πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια
- Τα «κυλάμε» ένα ένα στα χοντροκομμένα φυστίκια Αιγίνης προκειμένου να δημιουργηθεί μία κρούστα.
- Σερβίρουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου