Τυρομπαλίτσες με επικάλυψη από Φυστίκια Αιγίνης



Υλικά
  • 100 γρ. φέτα λιωμένη
  • 100 γρ. ανθότυρο λιωμένο
  • 200 γρ. κατίκι
  • 2 -3 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  •  ½ φλ. ανάλατα φυστίκια Αιγίνης ψίχα χοντροκομμένα
  • 2 κ.σ μείγμα πιπεριών χοντροκομμένο

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά μέχρι να αφρατέψουν
  2. Ψιλοκόβουμε τα δαμάσκηνα και τα προσθέτουμε στο μίγμα τυριών
  3. Προσθέτουμε τα φρεσκοτριμμένα πιπέρια και ανακατεύουμε
  4. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να σφίξει για μισή ώρα
  5. Κατόπιν πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια
  6. Τα «κυλάμε» ένα ένα στα χοντροκομμένα φυστίκια Αιγίνης προκειμένου να δημιουργηθεί μία κρούστα.
  7. Σερβίρουμε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget