Ομελέτα με χωριάτικο λουκάνικο


Υλικά
  • 3 αυγά βιολογικά
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα
  • λίγο γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας τυρί mascarpone
  • μισή πιπεριά Φλωρίνης
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγανάκι βάζουμε το λάδι να κάψει
  2. Με ένα μαχαίρι ξεφλουλίζω τα λουκάνικά από το περίβλημά τους και ψιλοκόβω το περιεχόμενο σε μικρά κομματάκια
  3. Ρίχνουμε τα κομματάκια λουκάνικου στο ζεστό λάδι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να ροδίσουν από όλες τις πλευρές
  4. Στο ενδιάμεσο πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομματάκια την πιπεριά Φλωρίνης. Την προσθέτουμε στο τηγάνι με τα λουκάνικα
  5. Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε τα αυγά και ρίχνουμε και το γάλα. Αλατίζουμε ελαφρώς και ρίχνουμε και την πάπρικα. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι
  6. Μαγειρεύουμε την ομελέτα για 5 λεπτά γυρνώντας ανά διαστήματα από όλες τις πλευρές για να μαγειρευτούν τα αυγά.
  7. Προς το τέλος του μαγειρέματος προσθέτουμε το τυρί mascarpone, ανακατεύουμε για να πάει παντού και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget