Υλικά
- 3 αυγά βιολογικά
- 2 χωριάτικα λουκάνικα
- λίγο γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας τυρί mascarpone
- μισή πιπεριά Φλωρίνης
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγανάκι βάζουμε το λάδι να κάψει
- Με ένα μαχαίρι ξεφλουλίζω τα λουκάνικά από το περίβλημά τους και ψιλοκόβω το περιεχόμενο σε μικρά κομματάκια
- Ρίχνουμε τα κομματάκια λουκάνικου στο ζεστό λάδι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να ροδίσουν από όλες τις πλευρές
- Στο ενδιάμεσο πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομματάκια την πιπεριά Φλωρίνης. Την προσθέτουμε στο τηγάνι με τα λουκάνικα
- Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε τα αυγά και ρίχνουμε και το γάλα. Αλατίζουμε ελαφρώς και ρίχνουμε και την πάπρικα. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι
- Μαγειρεύουμε την ομελέτα για 5 λεπτά γυρνώντας ανά διαστήματα από όλες τις πλευρές για να μαγειρευτούν τα αυγά.
- Προς το τέλος του μαγειρέματος προσθέτουμε το τυρί mascarpone, ανακατεύουμε για να πάει παντού και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου