Υλικά
(Για
4 άτομα)
- 4 μεγάλα καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα
- 12 μέτρια ραπανάκια, κατά προτίμηση βιολογικά, καλά πλυμένα και τριμμένα
- ½ φλιτζ. τσαγιού τριμμένη σελινόριζα, κατά προτίμηση βιολογική
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα τη αρεσκείας μας (κατά προτίμηση με κόκκους)
- 2 κουτ. σούπας γιαούρτι
- 100 ml χυμός πορτοκαλιού
- χυμός από ½ λεμόνι
- 150 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σάλτσα: Σε ένα μπολάκι βάζω όλα τα υλικά της σάλτσας και
ανακατεύω καλά με ένα πιρούνι
Σαλάτα: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω
τα καρότα, τα ραπανάκια και τη σελινόριζα, αλατοπιπερώνω και ανακατεύω καλά
Μεταφέρω τη σαλάτα σε μια φαρδιά και βαθιά πιατέλα, περιχύνω με τη σάλτσα και σερβίρω
Μεταφέρω τη σαλάτα σε μια φαρδιά και βαθιά πιατέλα, περιχύνω με τη σάλτσα και σερβίρω

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου