(για
2 άτομα)
- 320 γρ. μακαρονάκι
- 50 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 2 σκελ. σκόρδο
- 250 γρ. φέτα
- 100 γρ. γάλα κατσικίσιο
- 5 - 6 ντοματίνια
- 130 γρ. σπανάκι φρέσκο
- Αλάτι - πιπέρι
- Θυμάρι
- Θρούμπι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρονάκια σε αλατισμένο νερό μόνο για 3 λεπτά, για να συνεχίσουμε το βράσιμο μέσα στη σάλτσα
- Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη
- Προσθέτουμε το θυμάρι, το θρούμπι και το σκόρδο, τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό Προσθέτουμε το γάλα
- Μόλις πάρει μια βράση η σάλτσα μας προσθέτουμε τα ζυμαρικά
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση
- Μόλις πιουν τα μακαρόνια το πολύ γάλα προσθέτουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε
Tip: βγαίνει πολύ νόστιμο ακόμα και αν παραλείψουμε το σπανάκι και προσθέσουμε γλυκιά πάπρικα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου