Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
- 350 ml μπύρα
- 2 κρεμμύδια
- 2 καρότα
- 4 κλωναράκια σέλερι
- 1 κουτ. σούπας σκόνη κόλιαντρο
- 1 κουτ. γλυκού πιπέρι Τασμανίας
- 1 κουτ. σούπας πικάντικη μουστάρδα
- κορνφλάουρ
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Κόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια.
- Αλατοπιπερώστε και σοτάρετε τα σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με το πιπέρι Τασμανίας και τον κόλιαντρο.
- Προσθέστε τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και το σέλερι ψιλοκομμένο.
- Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και ρίξτε την μπύρα και την πικάντικη μουστάρδα.
- Ανακατέψτε και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά και σερβίρετε.
Tips:
Αν η
σάλτσα είναι αραιή, μπορείτε να την δέσετε με 2 κουταλάκια κορνφλάουρ διαλυμένα
σε 2 κουταλιές νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου