Χοιρινή τηγανιά με μπύρα

Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
  • 350 ml μπύρα
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 καρότα
  • 4 κλωναράκια σέλερι
  • 1 κουτ. σούπας σκόνη κόλιαντρο
  • 1 κουτ. γλυκού πιπέρι Τασμανίας 
  • 1 κουτ. σούπας πικάντικη μουστάρδα 
  • κορνφλάουρ 
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:

  1. Κόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια. 
  2. Αλατοπιπερώστε και σοτάρετε τα σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με το πιπέρι Τασμανίας και τον κόλιαντρο. 
  3. Προσθέστε τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και το σέλερι ψιλοκομμένο. 
  4. Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και ρίξτε την μπύρα και την πικάντικη μουστάρδα. 
  5. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά και σερβίρετε. 

Tips:

Αν η σάλτσα είναι αραιή, μπορείτε να την δέσετε με 2 κουταλάκια κορνφλάουρ διαλυμένα σε 2 κουταλιές νερό. 
Σερβίρετε με πουρέ πατάτας.

Πηγή:
http://www.gefsisfysi.gr/gefsis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget