Υλικά
- 300 γρ κουβερτούρα
- 280 γρ ταχίνι (1 βαζάκι)
- 100 γρ μέλι θυμαρίσιο
- 2-3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
- λίγα φουντούκια ή όποιο άλλο ξηρό καρπό θέλουμε
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μέχρι να λιώσει
- Ζεσταίνουμε ελαφρά το μέλι για να μπορούμε να το διαχειριστούμε
- Προσθέτουμε στην κουβερτούρα το ταχίνι το μέλι και το κονιάκ και ανακατεύουμε
- Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά προκειμένου να πάνε παντού
- Αποσύρουμε από τη φωτιά το μπωλ με το μίγμα μας και με κουτάλι απλώνουμε σε μικρές ποσότητες πάνω σε λαδόκολλα
- Αφήνουμε να κρυώσει, τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε στο ψυγείο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου