Νηστίσιμα σοκολατάκια με μέλι και ταχίνι

Υλικά

  • 300 γρ κουβερτούρα
  • 280 γρ ταχίνι (1 βαζάκι)
  • 100 γρ μέλι θυμαρίσιο
  • 2-3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
  • λίγα φουντούκια ή όποιο άλλο ξηρό καρπό θέλουμε

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μέχρι να λιώσει
  2. Ζεσταίνουμε ελαφρά το μέλι για να μπορούμε να το διαχειριστούμε
  3. Προσθέτουμε στην κουβερτούρα το ταχίνι το μέλι και το κονιάκ και ανακατεύουμε
  4. Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά προκειμένου να πάνε παντού
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά το μπωλ με το μίγμα μας και με κουτάλι απλώνουμε σε μικρές ποσότητες πάνω σε λαδόκολλα
  6. Αφήνουμε να κρυώσει, τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε στο ψυγείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget